ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР «ПРО ЩО СПІВАЮТЬ СЛОВА?»

9 червня 2022 року
       У Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України відбувся літературний вечір «Про що співають слова?», який  організували та провели представники студентської ради.
       Ведуча заходу Яна Лозицька відразу занурила всіх в теплу атмосферу поетичного слова. Зачепили за душу твори українських поетів Ліни Костенко, Дмитра Павличка, Лесі Українки, Андрія Малишка, Василя Симоненка, які із задоволенням декламували учасники вечора.

       Також був окремий  блок присвячений японській літературі. Присутніх ознайомили з жанром хайку. Здрок Марія читала вибрані твори з творчості Мацуо Басьо, а Кривенко Ольга знайомила з авторською добіркою «Хайку лисиці, що насолоджується весною».

       Третій тематичний блок був присвячений авторській поезії, що представили Мішок Роман на Лозицька Яна, які ділилися своїм емоційним станом в умовах війни та переживаннями на рахунок майбутнього.

      Так про що ж співають слова?  Учасники вечора дійшли висновку, що слова кожного поета співають про те, що емоційно ближче саме йому чи їй.

       Хочемо подякувати кожному із присутніх за проведений разом час, емоційну й теплу зустріч. Хай завжди буде з нами творча окриленість, наснага та оптимізм, а слова не перестають співати!
 

Кривенко Ольга, Мішок Роман,
олова та заступник Студентської ради

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook