Ректорат: в умовах воєнного стану завершуємо екзаменаційну сесію

6 червня 2022 року

 

 

   6 червня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень, завершенню навчального семестру в умовах воєнного стану.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Кваша проінформував про акредитацію освітньо-наукових програм та набір до аспірантури.

  

     Учений секретар Оксана Барановська закцентувала на проектах засідань ректорату та вченої ради, зокрема заслуховування наукових доповідей.

 

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про активну роботу колективів кафедр щодо підготовки актуальних наукових проєктів на 2023 рік. Нині відбувається опрацювання матеріалів вже за 44 проєктними заявками. Продовжується системна робота відносно формування та забезпечення чіткої періодичності видання університетських наукових видань. Продовжується робота з формування технічних завдань за тематиками проведення досліджень у 2022 році за програмою базового фінансування за науковими напрямами «Аграрні науки та ветеринарія»«Технічні науки» та «Суспільні науки». В НДГ заплановано підживлення посівів кукурудзи та заготівля сіна і сінажу.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк проінформував про перебіг аварійних ремонтних робіт в гуртожитках, проведену ревізію сантехніки та електрики спільно з господарськими службами університету.
     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко доповів про завершення підготовки пропозицій щодо унормування штатного розпису на наступний навчальний рік та погодження їх з деканами факультетів та директорами ННІ.
     Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька закцентувала на виплаті заробітної плати за травень, стипендій – академічної та соціальної.

 

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про виконання аварійних ремонтів, перевірку інфраструктури та випробування мереж. Найближчим часом планується розпочати аварійний ремонт даху гуртожитку №10.
     Начальник навчального відділу Ярослав Рудик проінформував про перебіг екзаменаційної сесії, підготовку до видачі документів про освіту.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук зупинився на оперативній ліквідації академічної заборгованості, проведенні її в максимально стислі терміни. Також додаткової уваги потребує поновлення відрахованих студентів. На сайтах кафедр цього тижня будуть оприлюднені оновлені програми дисциплін.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про контроль за використанням коштів, надходженнями, ліквідацією заборгованостей. Продовжується реалізація програм академічної мобільності з європейськими партнерами.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – підвести підсумки екзаменаційної сесії, завершити видачу дипломів та підготувати тимчасовий порядок їхньої видачі на період воєнного стану. Оксані Барановській – здійснити організаційні заходи з підготовки засідань ректорату та вченої ради. Сергію Кваші – провадити моніторинг системності роботи деканатів та дирекцій в гуртожитках. Вадиму Ткачуку – контролювати стан сплати за навчання та проживання в гуртожитках. Валерію Іщенку – спланувати проведення наради з енергозбереження.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook