Початок екзаменаційної сесії другого семестру

24 травня 2022 року

 23 травня 2022 року – початок екзаменаційної сесії для здобувачів першого (бакалаврського) та здобувачів другого (магістерського) рівнів  вищої освіти. Відповідно до графіку екзаменаційної сесії для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Балановська Т.І. і доцент кафедри Троян А.В. прийняли екзамен з дисципліни «Управління персоналом» у студентів 3 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

На четвертій парі за результатами вивчення дисципліни «Корпоративне управління» здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» успішно склали екзамен (викладачі: доценти кафедри Троян А.В. і Гавриш О.М.).
24 травня 2022 року на п’ятій парі,  здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Адміністративний менеджмент» успішно склали екзамен з дисципліни «Побудова команди та управління персоналом». Екзамен приймали завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Балановська Т.І. і доцент кафедри Троян А.В. 
Розв’язання всіх екзаменаційних завдань здійснювалось за допомогою платформи Elearn з одночасним перебуванням учасників у Zoom конференції. 
 
Вітаємо наших здобувачів із успішним початком екзаменаційної сесії, бажаємо подальших успіхів, а головне – мирного неба над головою!
 
Наталя Драгнєва,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook