Збори кураторів та старостат на механіко-технологічному факультеті: мобілізуємо зусилля для успішного завершення навчального року

31 травня 2022 року
     В цей напружений сесійний період зусилля механіко-технологічного факультету спрямовані на забезпечення надійної та оперативної взаємодії в ланках деканат – викладачі – студентство.

     Аналіз результатів першого сесійного тижня студентів невипускних курсів, потреба у плануванні проходження навчальної та виробничої практики, підготовка до підсумкової атестації та вступної кампанії тощо спонукають до концентрації зусиль в цей важливий період завершення навчального року, який відбувається в умовах розв’язаної росією війни.

     31 травня 2022 року відбулися збори кураторів та засідання старостату механіко-технологічного факультету. Основну увагу на зборах кураторів було приділено питанням поточного контролю успішності й проходження екзаменаційної сесії студентами факультету. Маємо позитивний почин – 100% випускників бакалаврів заочної форми навчання успішно пройшли підсумкову атестацію, взяли особисту участь в роботі екзаменаційних комісій. Тому саме зараз маємо сконцентрувати зусилля на недопущенні накопичення академічної заборгованості, оперативному реагуванні на можливі труднощі в період сесійного контролю знань, застосуванні гнучких способів його здійснення з урахуванням того факту, що частина студентів факультету перебуває в лавах Збройних Сил України, на тимчасово окупованих територіях, за кордоном.
     Окрему увагу на зборах кураторів та наступному старостаті було приділено питанням необхідності своєчасного здійснення оплати за навчання здобувачами освіти факультету та підтримки тих, хто опинився в складних умовах.

 

     Засідання старостату факультету також було присвячене головному питанню поточних тижнів – організованому та успішному проходженню екзаменаційної сесії, контролю участі в сесії кожного студента, недопущенню утворення заборгованості, використанню гнучких способів екзаменаційної комунікації «студент – викладач – деканат» з урахуванням викликів часу та вимог нормативних документів.
     Окремо були обговорені питання форм та графіку погашення академічної заборгованості, як поточної, так і минулих періодів. Доведено та узгоджено графіки та форми проходження навчальної та виробничої практики. Старости академічних груп факультету долучилися до формування проєкту наказу про виробничу практику, яка в цьому році теж відбудеться у змішаному форматі. Окремий наголос було зроблено на питаннях стипендіального рейтингу та наступного вступу випускників-бакалаврів до магістратури НУБіП України.

    За результатами старостату можна констатувати, що студентство механіко-технологічного факультету відчуває надійну підтримку з боку адміністрації університету та факультету і докладає належних зусиль для успішного завершення академічного року в цей складний для нашої країни час.

Вячеслав Братішко,
декан механіко-технологічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook