Міжнародна конференція – платформа для обговорення результатів досліджень в рамках наукової тематики кафедри обліку та оподаткування

24 травня 2022 року
     19 травня 2022 р. в рамках міжнародної співпраці між Національним університетом біоресурсів і природокористування України, та Варшавським університетом наук про життя (Польща) прийнято участь у роботі ІІ Міжнародної наукової конференції «Сталий розвиток - регіональні та місцеві аспекти».
   У роботі міжнародного конференції взяли участь представники, серед яких науковці вищих навчальних закладів Польщі (Варшавський університет природничих наук – SGGW), Технологічний інститут Хосе Маріо Моліна Паскеля і Енрікеса (Мексика), Докторська школа Університету Обада з науки про безпеку (Угорщина), Університет сільського господарства, м.Тирана (Албанія), Університет Фарос в Олександрії (Єгипет), Університет Вітовта Великого (Литва) та інші, а також представники закладів вищої освіти України (Національний університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ), ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана (м. Київ).


  Спільною була доповідь завідувача кафедри обліку та оподаткування Національного університет біоресурсів і природокористування України, д.е.н., професора Любові Гуцаленко, доцента кафедри бухгалтерського обліку та моніторингу ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» к.е.н., доцента Ульяни Марчук та доцента кафедри фінансів інституту економіки і фінансів Варшавського університету природничих наук –SGGW, к.е.н., доцента Сергія Заболотного на тему: «Оренда земель сільськогосподарького призначення в умовах воєнного стану України».


    Цікавими були доповіді: «Зелений економічний розвиток як основа зеленого фінансування та зелених інвестицій (José G. Vargas-Hernández (ITMM, Mexico)», «Аспекти територіального планування в Північному регіоні відносяться до підходу NUTS (Xhelentiona Mullaymeri (AUT, Albania) Міграція та регіональний розвиток(Nina Drejerska (WULS, Poland)», «Новітні технології боротьби з вогнем у лікарнях ( Bakhtyar Ahmmad (OU, Hungary)».
 


    Міжнародна конференція стала платформою для обговорення проблемних питань в рамках науково-дослідної тематики кафедри обліку та оподаткування ("Обліково-контрольне забезпечення управління діяльністю і оподаткування суб'єктів господарювання в умовах сталого розвитку" (державний номер реєстрації 0121U110614)), обміну науковими ідеями серед представників наукової спільноти. Захід пройшов плідно у теплій і дружній атмосфері з надією на продовження міжнародної співпраці.

Любов Гуцаленко,
завідувач кафедри обліку та оподаткування
Наталія Кузик,
доцент кафедри обліку та оподаткування
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook