Час нових звершень: у міжкафедральній лабораторії на базі Мукачівського фахового коледжу відбувся випуск бакалаврів

18 травня 2022 року
     На нинішніх випускників за час навчання в університеті випало надзвичайно важке випробування: пандемія, де викладачі та студентство вчились працювати і навчатись дистанційно в режимі онлайн. Довелось не тільки вивчати предмети, але й всю онлайн-систему, її платформи і т.д.

     Здається, пройшли випробування пандемією, ще трохи – і людство з цим недугом впорається, а тут… Та ні, ще є страшніше – війна. Не дарма кажуть: «Все пізнається в порівнянні». Та, не зважаючи на стресовий стан кожного українця через війну, яку розгорнув російський окупант на території України, викладачі, студенти знайшли в собі сили подолати стрес, страх і завершити навчання.

     І ось вона довгоочікувана мить – вручення дипломів! 17 травня 2022 року за дорученням ректора університету Станіслава Ніколаєнка та на підставі наказу від 11 квітня 2022 року за № 144 «З» в міжкафедральній навчальній лабораторії на базі ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» відбулась саме ця подія у випускників спеціальності 081 Право.
     Тож з цієї нагоди з вітальною промовою до випускників звернулися директор коледжу Юрій Садварі та завідувач міжкафедральною навчальною лабораторією Надія Кнап, які тепло, сердечно привітали випускників із закінченням навчання в університеті і вручили дипломи випускникам.

 

     Директор коледжу відмітив, що для бакалаврів це – перша сходинка у здобутті вищої освіти. Він підкреслив, що кожен з них отримав новий статус ‒ статус дипломованого фахівця. Починається час нових звершень... Побажав завжди дотримуватися золотого правила ‒ продовжувати навчання упродовж всього життя і не зупинятися. Передав щирі вітання базового університету Станіслава Ніколаєнка та запросив випускників до магістратури НУБіП України й стати більш кваліфікованими у своїй галузі. І на завершення додав: «Навчаючись! Тільки тоді Ви будете завжди успішними і затребуваними». Хай упевненість у собі стане запорукою успіху, додасть наснаги для написання нових сторінок вашого життя, вашої історії, історії майбутньої родини та, зрештою, історії країни. Нехай диплом випускника НУБіП України буде для вас не просто документом, а провідником на успішному професійному шляху і розбудови нашої держави. Адже не легкий час Україна переживає сьогодні. На долю її громадян випала велика місія – боронити волю, незалежність України, тому весь народ, студентство зокрема, впевнено крокують до Перемоги!

 

     На часі профорієнтаційна робота серед молоді. Мотивація професійного вибору, відношення студента до навчального закладу, його професійна орієнтація і життєві плани в багатьох випадках залежать від інформації, яку він отримає на найбільш важливому етапі складного та суперечливого процесу професійного самовизначення. Саме з цією метою дирекція коледжу звернулася до випускників, щоб прийняли активну участь в профорієнтаційній роботі до залучення майбутніх абітурієнтів зробити правильний вибір – вступ до ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України».
     Важливо підкреслити той факт, що досить переконливо та результативно проводять роботу студенти за місцем проживання та свого попереднього навчання, презентуючи навчальний заклад, ненав’язливо та вміло доносячи позитивну інформацію про життя коледжу, про спеціальності, викликаючи інтерес до навчання в фаховому коледжі.

     Дирекція коледжу, випускники висловили слова вдячності адміністрації базового університету і юридичному факультету зокрема, за високий професіоналізм і педагогічну майстерність, людяність, доступність і відкритість, за зацікавленість в опануванні фахових компетентностей.
     Урочисте вручення документів про освіту завершилося колективним фото на згадку про один із найщасливіших періодів у житті, коли все до снаги!

Все буде Україна!

Надія Кнап,
завідувач міжкафедральною навчальною лабораторією

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook