Нагальні питання освітнього процесу у воєнний час розглянуті на розширеному засіданні старостату факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

14 травня 2022 року
     11 травня відбулось онлайн-засідання факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з наставниками та старостами академічних груп щодо обговорення результатів організації освітнього процесу в другому семестрі, підготовка до літньої заліково-екзаменаційної сесії здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» 1 – 3 курсів та 1 курсу магістратури ОС «Магістр», стану нарахування додаткових балів у другому семестрі 2021-2022 навчального року, проходження виробничої практики студентами.

     У вступному слові декан факультету Лариса Баль-Прилипко ознайомила всіх старост академічних груп з ситуацією та важливими подіями, які відбулися на факультеті і безпосередньо в університеті. Зосередила увагу, що продовжується навчальний процес в дистанційному режимі у зв’язку із умовами воєнного стану та акцентував увагу присутніх на виконанні наказу ректора університету від 18 березня 2022 року, № 160 «Про завершення 2 семестру 2021-2022 навчального року». Декан разом із кураторами наголосили, що студентство має з відповідальністю підійти до здачі сесії та виробничої практики, тому що це є перевідна сесія на наступний курс. Також куратори мають підтримувати постійний зв’язок із своїми групами, старостами, а студенти всіляко мають допомагати один одному.

     Данило Маліков розповів старостам про рейтинг, про додаткові бали у весняному семестрі 2021 - 2022 навчального року, які потрібно подати до завершення сесії.
     Куратори разом із старостами груп доповіли про хід навчального процесу у своїх групах, розповіли про місцезнаходження своїх колег по групі, про проблеми, які виникли під час навчання, допуску до сесії, в результаті чого отримали на свої питання чіткі відповіді, рекомендації.
     На завершення зустрічі декан факультету Лариса Баль-Прилипко подякувала всім за виконану роботу та побажала натхнення, здоров’я, мирного неба та швидкої перемоги.

 

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ! СЛАВА НАЦІЇ! 

 

Тетяна Розбицька, PhD,
заступник декана з виховної роботи
факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook