На факультеті землевпорядкування відбулася атестація аспірантів

6 травня 2022 року
факультет землевпорядкування
     04 травня 2022 року, згідно з наказом ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка «Про проведення атестації аспірантів і здобувачів, які проходять підготовку у Національному університеті біоресурсів і природокористування України», відбулася атестація аспірантів та здобувачів факультету землевпорядкування, які навчаються за освітньо-науковою програмою «Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища».

     На початку засідання голова комісії – професор Тарас Євсюков повідомив членів комісії, здобувачів та їхніх керівників про успішне проходження акредитаційної експертизи освітньо-наукової програми «Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища» і рішення про її акредитацію Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти. Таким чином, НУБіП України отримав сертифікат про акредитацію вище зазначеної освітньої програма зі строком дії до 01 липня 2027 року.

     Потому перейшли до атестації здобувачів. Голова комісії поінформував, що перед проходженням атестації аспіранти надали звіт, атестаційний лист, витяги кафедри та індивідуальний план. Крім того, за ходом проведення наукового дослідження здобувачів можна спостерігати на їхніх особистих портфоліо (https://nubip.edu.ua/node/72214).

     Про виконання освітньо-наукової програми доктора філософії за друге півріччя 2021-2022 навчального року прозвітували 12 аспірантів. Звіти аспірантів були представлені для оцінки комісії, до складу якої увійшли: гарант освітньої програми, завідувач кафедри землевпорядного проектування, професор Андрій Мартин; завідувач кафедри управління земельними ресурсами, професор Ольга Дорош, завідувач кафедри геодезії та карторгарфії, професор Іван Ковальчук; секретар – доцент кафедри землевпорядного проектування, доцент Людмила Гунько. На засіданні також були присутні наукові керівники аспірантів.

     Аспіранти і здобувачі представили свої здобутки наукового дослідження у доповідях, активно відповідали на запитання членів комісії, розповідали про свої плани на наступний навчальний рік, а також про труднощі проведення дисертаційних досліджень, які що виникли через війну в Україні.

     Для більшості атестація пройшла успішно, оскільки рішення комісії було одноголосним – звіти затвердити, аспірантів атестувати. Проте, деяким аспірантам дали місячний термін для доопрацювання.
     Крім того, на засіданні обговорили проєкт освітньо-наукової програми на наступний навчальний рік.

Людмила Гунько,
доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook