Проміжна атестація магістрів 1 року навчання

27 квітня 2022 року

Вже більще двох місяців Україна потерпає від військової агресії збройних сил Російської федерації. Ворожі війська руйнують об'єкти критичної, соціальної та військової інфраструктури, багатоквартирні та приватні житлові будинки наших громадян. У зв'язку з цим багато громадян України були вимушені покинути свої домівки, змінити звичний спосіб життя. Така ситуація не оминула і студентів факультету землевпорядкування. Одні виїхали за кордон, тікаючи від свавілля солдатів вйськ агресора; інші вступили до лав Збройних сил України та територіальної оброни, захищаючи батьківщину; треті займаються волонтерством, допомагаючи армії та населенню.

Незважаючи на військовий стан, слухачі магістратури першого року навчання продовжують свої дослідження згідно тем магістерських робіт. Згідно плану, 27 квітня 2022 року, відбулася атестація магістрів 1 року навчання на кафедрі геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі

НПП кафедри заслухали доповіді студентів, у яких були відображені теоретичні складові досліджень. У процесі обговорення виступів викладачі і слухачі магістратури уточнили наукові завдання поставлені перед студентами та рекомендували методи і технології їхнього вирішення.

 

 Бажаємо нашим магістрам творчого натхнення, міцного здоров’я та успішного складання сесії, яка незабаром стартує.

Олег Дроздівський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook