Івано-Франківська область: щорічно вогнеборцям доводиться боротися із великою кількістю пожеж сухої трави, листя та інших рослинних залишків

23 лютого 2022 року
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

 Щоб запобігти таким випадкам рятувальники спільно поліцією та інспекцією сектору оперативного реагування Долинської МР провели рейд у селах Оболоня, Яворів та Надіїв. Мета заходу - нагадати громадянам про заборону спалювання залишків рослинності.

Мешканцям сіл вкотре наголосили про заборону спалювання сухої рослинності та сміття під час прибирання на присадибних ділянках, адже за умов сухої погоди навіть від кинутого недопалку або сірника, залишеного без нагляду багаття може статися пожежа. Всім співрозмовникам рятувальники вручили тематичні листівки.

Під час рейду відносно двох порушників було складено протоколи за ст. 152 Кодексу України про адміністративне правопорушення (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів).

 

Джерело: Державна служба України з надзвичайних ситуацій. https://dsns.gov.ua/uk/news/ostanni-novini/ivano-frankivska-oblast-shhor...

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook