Гуманітарії провели березневе засідання наставників академічних груп

2 квітня 2022 року
    В останній день березня на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулося засідання наставників у дистанційному режимі. Декан факультету Інна Савицька розпочала захід з найважливіших питань: з’ясування інформації про місцеперебування студентів, які не виходять на зв'язок; відвідуваність занять, проведення проміжної атестації, особливості нарахування студентам додаткових балів за нові форми роботи в умовах воєнного стану, отримання довідок у деканаті тощо.

   

   

   Інна Миколаївна порекомендувала наставникам особисто відвідувати усі заняття у своїх групах, а наставникам перших та других курсів, за змоги, провести додаткові збори з батьками студентів. Декан наголосила на важливості проведення профорієнтаційної роботи, проведення практики, написання дипломних робіт. На запитання наставників дали вичерпні відповіді заступники декана.

   

   

    На завершення Інна Миколаївна наголосила: «Хтось боронить країну на полі війни, а ми з вами в тилу, працюємо на майбутнє. З нами правда, з нами сила і воля святая. З вірою в ЗСУ разом до перемоги!»

 

Дмитро Костюк
заступник декана
гуманітарно-педагогічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook