Випускник Млинівського технолого-економічного фахового коледжу Степан Радько впевнено обрав факультет ветеринарної медицини НУБіП України для здобуття вищої освіти

8 лютого 2022, 16:00

- Представтесь та розкажіть про себе.
- Мене звати Степан Радько. Родом я із Рівненської області. З шкільних років захоплююся роботою ветеринарних спеціалістів, тому після закінчення школи я впевнено обрав свій ншлях в майбутнє. На даний час я закінчую 4 курс ветеринарного відділення у Млинівському технолого-економічному фаховому коледжі. В цьому році планую вступати до НУБіП України на факультет ветеринарної медицини.

- Як дізнались про університет та факультет ветеринарної медицини?
- Дізнався про університет ще на другому курсі коледжу, вивчаючи дисципліну «Вступ до спеціальності», а також від випускників колежду, які на даний час є студентами НУБіП України.
- Чому обрали саме цей університет та факультет зокрема?
- З вибором факультету у мене не було сумнівів. А чому саме цей університет? Тому що столиця відкриває великі перспективи, дає старт в майбутнє, вчить виживати у різних умовах, надихає рухатися вперед. НУБіП України - саме той університет, що потрібен мені, в ньому працюють найкращі спеціалісти. Крім того, факультет ветеринарної медицини НУБіП України знаходиться на першому місці в рейтингу серед ветеринарних факультетів України.
- Про що мрієте?
- Хочу вдосконалити себе у цій професії, особливо в хірургії. Це, зокрема, дасть можливість реалізувати себе у приватній ветеринарній практиці. Та й для побудови успішного майбутнього потрібно здобути вищу освіту. 

- Дякую за розмову. Бажаю успішних вступних випробувань в нашому університеті.

Розмову вів доцент кафедри хірургії і патофізіології

імені академіка І.О. Поваженка Юрій Харкевич

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook