Профорієнтаційна робота кафедри гідробіології та іхтіології в школах Голосіївського району м. Києва

31 січня 2022 року
     Після закінчення новорічних свят розпочався навчальний процес у школах. Одночасно з цим, науково-педагогічні працівники кафедри гідробіології та іхтіології факультету тваринництва та водних біоресурсів продовжили профорієнтаційну роботу в загальноосвітніх навчальних закладах.

     У січні 2022 року доценти Юлія Глєбова та Наталія Марценюк провели бесіди в ЗОШ №36, №186, гімназії №179, ліцеї №241 Голосіївського району м. Києва щодо можливого вибору школярами майбутньої спеціальності, навчання які пропонує НУБіП України.

     Викладачі кафедри ознайомили випускників про спеціальність 207 «Водні біоресурси та аквакультура». Розповіли, що Україна є однією з найбагатших держав в Європі із забезпечення водними ресурсами. Рибогосподарська галузь і фахівці опікуються збагаченням, охороною водних живих ресурсів, здійснюють біомоніторинг, забезпечують регулювання рибальства та відтворення рибних запасів.
     Навчаючись в НУБіП України за спеціальністю 207 «Водні біоресурси та аквакультура» факультету тваринництва та водних біоресурсів студенти вивчають процеси вирощування, розведення, годівлі та переробки риби. Набувши теоретичних та практичних знань, студенти закріплюють їх на практиці у виробничих підрозділах університету та кращих рибогосподарських підприємствах України.

     Отже, шановні учні, запрошуємо на навчання в НУБіП України! Тут ви знайдете вірних друзів, пов'яжете своє життя з водоймами України, які люблять розумних, сильних, сміливих і відважних.

Юлія Глєбова, Наталія Марценюк,
доценти кафедри гідробіології та іхтіології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook