Школа підготовки фахівців ІТ-галузі в дії

28 січня 2022 року

Під патронатом голови Жашківської міської ради Цибровського Ігоря Андрійовича за сприянням методиста відділу освіти Петрик Інни Павлівни та директора спеціалізованої середньої школи № 1 міста Жашків Яроша Олександра Мироновича викладачі та співробітники факультету інформаційних технологій НУБіП України продовжують проводити вебінари для залучення учнів шкіл Жашківської адміністративно-територіальної громади до ознайомлення з основними складовими фахівця-професіонала в ІТ-галузі.

Черговий вебінар “Створення та тестування Телеграм-ботів”, згідно узгодженої програми, провів 27 січня 2022 року магістр факультету Андрішко Владислав Васильович, який навчається на освітній програмі "Інформаційні управляючі системи та технології" спеціальності "Комп’ютерні науки".

Послідовно та доступно Владислав Васильович розповів що таке боти в Telegram та як вони працюють, їх види, основні напрямки та можливості використання.

Владислав Васильович розкрив всі етапи побудови Телеграм-бота, використовуючи для прикладу мову програмування Python, слухачі, які мали доступ до комп’ютера, могли виконувати завдання разом з доповідачем.

 

В кінці були питання , на які слухачі отримали змістовні відповіді від лектора.

 

Садко М.Г., доцент кафедри інформаційних систем і технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook