Нове покоління - нові підходи до дипломного проєктування

28 січня 2022 року

 

1Садово-паркове господарство ‒ це дуже багатогранний напрямок, до якого можуть долучитися як творча особистість, так і людина з інженерним складом мислення. Щороку у січні ми переконуємось у цьому, працюючи у Державній екзаменаційній комісії. От і зараз триває захист дипломних проєктів студентами групи СП-41М спеціальності «Садово-паркове господарство». Цьогоріч роботи, представлені нашими випускниками, приємно дивують екзаменаційну комісію цікавими і креативними рішеннями та пропозиціями.

7

Окрім стандартного підходу до озеленення присадибних ділянок, сьогодні були продемонстровані дипломні проекти на такі теми:

3

«Проектні пропозиції по створенню садів на дахах» - виконала Гайдук Соломія

2

«Проєктні рішення щодо влаштування саду у китайському стилі» - виконав Бурдаш Юрій

5

«Проєктні пропозиції, щодо використання роду трояндових при створенні садово-паркових композицій» - виконала Олексів Світлана

64

Молоді люди вміло використали набуті знання, навички роботи з комп’ютерними програмами і поєднали все це з сміливими нестандартними рішеннями. Як результат - проєкти, які можуть реально зацікавити потенційних клієнтів і бути реалізовані в повсякденному житті.

8

Вітаємо випускників з успішним захистом і щиро сподіваємось, що отримані у нас знання стануть в нагоді їм як у подальшому навчанні у вищій школі, так і в професійній діяльності.

Наталія ЮРЧИШИН, голова циклової комісії
Інженерних та аграрних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook