Активно готуємося до початку весняного навчального семестру!

24 січня 2022 року
   Чим сьогодні живе механіко-технологічний факультет? Тим же, що і увесь колектив університету, – не очікуємо початку весняного навчального семестру, а активно готуємося до нього, говорить декан Вячеслав Братішко. Бо все ж таки, незважаючи на новий спалах пандемії в Україні, розраховуємо на очне навчання.
   На сьогодні на факультеті виконуються ремонтно-будівельні роботи – як у навчальних корпусах, так і в гуртожитку, де мешкають студенти-механіки. 

     Активно модернізуються та оснащуються сучасним обладнанням навчально-наукові лабораторії вагових систем та складської логістики, двигунів та паливної апаратури, паливно-мастильних матеріалів, готується до відкриття хаб наукової творчості магістрів-транспортників. Тривають ремонтні роботи і у гуртожитку № 5: вже відремонтовано три кімнати, звільнені після вручення дипломів магістрам, так що вони вже очікують майбутніх першокурсників набору 2022 року. Наразі завершується облаштування ще чотирьох кімнат.

 

     Велику увагу приділяємо виконанню рішень керівництва університету щодо наповнення навчального порталу, підготовки відеоматеріалів для виконання лабораторних та практичних занять.
     А взагалі, плани роботи на цей рік масштабні. Та про це – у ході їх втілення.

Валентин Обрамбальський
 

 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook