Триває ініційована кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук робота онлайн-курсів з підготовки до складання ЄФВВ

21 січня 2022 року

Триває ініційована кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук робота онлайн-курсів з підготовки до складання ЄФВВ із предметного тесту з політології та міжнародних відносин для випускників-бакалаврів, що вони бажають вступити до магістратури спеціальності Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії.
Чергове таке заняття відбулось 21-го січня на платформі ZOOM за участі студентів-міжнародників IV курсу гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України та всіх бажаючих, що вони цікавляться історією та сьогоденням світової дипломатії та розвитку глобальної системи міжнародних відносин.
Оглядову лекцію на тему «Історичні системи міжнародних відносин: від Вестфалю до сьогодення» прочитав кандидат історичних наук, доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Асатуров С. К.

     

За традицією вже розмова переросла у певну наукову теоретико-практичну дискусію з чималою кількістю запитань аудиторії, на які ведучий та присутні давали свої відповіді та висловлювали власні погляди на актуальні події світової політики обраного періоду.
На завершення розмови присутні знов дійшли висновку щодо безумовної корисності такої форми роботи НПП кафедри задля допомоги абітурієнтам-магістрантам подолати вступні випробування та продовжити навчання на наступному, вищому рівні оволодіння основами обраної спеціальності.

 

Сергій Асатуров,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook