СЛОВА ПОДЯКИ ЗА РОКИ НАВЧАННЯ

12 січня 2022, 14:16

     Навчаючись в 9 класі школи, прийшло розуміння того, що потрібно визначатися з вибором майбутньої професії. Вибір був різноманітний, можна було обрати все, що душа бажала. Якраз в моєму місті знаходивься на той момент технікум ветеринарної медицини, а зараз вже коледж ветеринарної медицини. От ми і вирішили з батьками подати документи до цього закладу. Так і почалося моє знайомство зі спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

      В коледжі я провчилася 4 роки, по закінченню отримала червоний диплом. Про свій вибір я не пожалкувала, тому що досвідчені викладачі дали багато цінних і потрібних знань.

    Потім довго вагалася чи продовжувати далі навчання для отримання вищої освіти. Думала про форму навчання: денна чи заочна; який навчальний заклад обрати…

    Для отримання вищої освіти душа більш тягнулася до Києва, та і хотіла вивчитися повністю за своєю спеціальністю, отже я обрала Національний університет біоресурсів і природокористування України і, безпосередньо, факультет тваринництва і водних біоресурсів. Успішно склала вступний іспит, була перша в списку на зарахування. Якщо чесно, то я і не сподівалась на такий результат. Так вийшло тому, що мала хороші знання ще з коледжу.
Отже, вступила на освітній рівень «Бакалавр», куратором нашої групи стала доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Грищенко Наталія Петрівна. Наталя Петрівна хороший педагог і наставник. Всі роки навчання ми могли до неї звернутися з будь-якого питання. Ми знали, що куратор завжди підтримає і допоможе.

    Звісно перші дні і місяці навчання були складні, особливо перша сесія. Переживали, щоб успішно її скласти. Перші курсові, перші заліки, іспити давалися не легко. Але ми з одногрупниками все пройшли разом, допомагаючи один одному. Коли проживаєш певні моменти і складнощі в своєму житті, то стаєш наче сильнішим і досвідченішим.

    Закінчила я навчання на освітньому рівні «Бакалавр» також із червоним дипломом. Всі роки навчання намагалася не відставати, здавати всі лабораторні роботи, модулі та іспити.

      Вагань про вступ до магістратури не було. І знову переживання, все такиж уже серйозніша планка в житті. Думала як написати магістерську роботу, а потім захистити її та інше.

     Вже на магістратурі куратором моєї групи стала доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Уманець Руслана Миколаївна. Я дуже вдячна за допомогу і підтримку Руслані Миколаївні, вона чудовий фахівець своєї справи і дуже хороша людина.

    Також наш куратор була моїм дипломним керівником. ЇЇ допомога неоціненна! В будь-якому питанні Руслана Миколаївна допомагала і ніколи не відмовляла, в будь-який час доби.

      Звісно ж не обходилося за роки навчання без проблем різної складності, ми все пережили разом, все перебороли.

     Хочу подякувати всім викладачам Національного університету біоресурсів і природокористування України, а саме факультету Тваринництва та водних біоресірсів! Ви однозначно робите кожний день велику справу, Ви навчаєте майбутніх фахівців і патріотів нашої України. Ви даєте ґрунтовні знання з дисциплін. Кожний викладач підходить до викладання дисциплін із свого бачення і це однозначно добре. Кожен викладач старається дати студентам як найбільше для досягнення у майбутньому успіху, щоб потім нами могли пишатися наші вчителі і викладачі, що виховали дорослих, успішних, людяних особистостей.

НАШИЙ УНІВЕРСИТЕТ НАЙКРАЩИЙ!!!

Мірошник Наталія,
магістр факультету Тваринництва та водних біоресурсів,
спеціальності Виробництво і переробки продукції тваринництва

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook