Запрошуємо на перший вебінар у 2022 від Clarivate

11 січня 2022 року

     Наукова бібліотека НУБіП України запрошує науковців, викладачів та аспірантів взяти участь у першому в 2022 році вебінарі від Clarivate.
   Мова вебінару – українська, участь – безкоштовна, тривалість – одна година, буде проходити в онлайн режимі з використанням програми Cisco Webex meeting.
    Реєстрацію на вебінар – відкрито! Зважайте, що Webex не підтримує операційну систему XP.


13 січня 2022, 16:15–17:15 (київський час)
Тема: Аналіз грантової підтримки та ефективності співпраці в Web of Science та InCites
Тези: Наукові дослідження часто вимагають значних коштів. Грантова підтримка та співпраця з знаними лабораторіями світу буде на часі та дозволить і виконувати дослідження на більш високому рівні і швидше отримувати результати. На вебінарі з’ясуємо як знайти і проаналізувати здобутки інших установ, визначити лідерів та знайти їхні контакти. Проаналізувати співпраці своєї організації, з якими установами і чому вони більш ефективні. Визначити фонди, що фінансували аналогічні дослідження, які теми підтримувалися певною грантовою агенцією, у кого зі співвітчизників були такі гранти та, як завжди, відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація: https://bit.ly/3pHtRQZ (необхідно заповнити реєстраційну анкету що відкривається при натисканні слова Register)
Вебінари проводить Тихонкова Ірина, к.б.н., консультант з регіональних рішень Clarivate.
Записи вебінарів українською на ютьюб каналі https://www.youtube.com/channel/UCSMJ679M7c78lYA5eu41jYg
  А також Вас очікує сюрприз від Clarivate! В січні під час вебінару буде оголошено вікторину, серед учасників, що правильно дадуть відповіді на питання Random визначить володаря сувенірів. Удачі!

 

 

Кіщак Тетяна,
директор наукової бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook