ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Земельне право; аграрне право; екологічне право; природоресурсне право»

6 січня 2022 року

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 5 листопада 2021 р. № 1179, Національний університет біоресурсів і природокористування України визначено базовим закладом вищої освіти для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році зі спеціалізації «Земельне право; аграрне право; екологічне право; природоресурсне право» (далі – Конкурс).

Для участі у ІІ турі Конкурсу необхідно до 15 лютого 2022 р. (за поштовим штемпелем) надіслати студентські наукові роботи переможців І туру закладів вищої освіти (не більше трьох робіт) в паперовому вигляді за адресою: 03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15, Національний університет біоресурсів і природокористування України; в  електронному вигляді – на електронну адресу: [email protected].

 Студентські наукові роботи повинні бути оформлені відповідно до положення про Конкурс (наказ МОН України від 18 квітня 2017 р. № 605). Роботи, оформлені з порушенням вимог розділу ІІІ Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, не будуть допущені до участі в Конкурсі.

 Проведення 2-го етапу ІІ туру Конкурсу заплановано на 14 квітня 2022 р. у форматі відеоконференції.

 За додатковою інформацією звертайтесь до:

доцента кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука Дейнеги Марини (тел. (066) 386-33-10)

 доцента кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука Новак Тамари (тел. (097) 748-52-92)

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook