Викладачі кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Шупик О. В. та Бокотько Р. Р. провели профорієнтаційну роботу

19 грудня 2021, 15:40

Профорієнтація є одним із видів допомоги людині в усвідомленні своїх цілей, потреб, цінностей, самовизначенні. Головним завданням даної роботи є надання випускникам практичних порад і рекомендацій з особистісного розвитку та успішного вибору професійного шляху від фахівців.
Минулого тижня старші викладачі кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка Шупик О. В. та Бокотько Р. Р. завітали в київську школу №104 І-III ступенів імені О. Ольжича, ЗОШ №1 с. Петропавлівська Борщагівка, ЗОШ №1 Софіївсько-Борщагівський НВК "Спеціалізована - загальноосвітня школа І-III ступенів. Інформацію про факультет ветеринарної медицини та університет загалом прослухало 182 учня з 7 випускних класів.

Шупик О. В. та Бокотько Р. Р. поділились з учнями враженнями про можливості в НУБіП України для навчання, міжнародні програми обміну та стажування, працевлаштування випускників, умови проживання в гуртожитку, студентське життя, побут та дозвілля.

Учні з надзвичайною цікавістю слухали виступаючих, було задано велику кількість питань. Окремі учні висловили своє бажання навчатися в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Олександр Шупик та Роман Бокотько,
к.в.н., старші викладачі кафедри хірургії
і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook