Готуємося до нового навчального року: відбулася нарада деканів факультетів

5 серпня 2014 року

 Декани факультетів НУБіП України на своїй нараді обговорили  організацію і проведення традиційної «Школи першокурсника» в університеті.  Як зазначили директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитро Черкашин та начальник навчального відділу Лариса Кліх, у ході тренінгу першокурсники матимуть змогу познайомитися з особливостями навчально-виховного процесу, поспілкуватися з керівництвом. Уже з перших днів перебування в стінах університету – долучитися до художніх колективів, спортивних секцій. А тих, хто бажає розвивати лідерські якості, запрошує Студентська організація НУБіП України. Все це має на меті допомогти адаптуватися вчорашнім школярам до університетського життя.

З 14-22 серпня та 26-31 серпня студенти, які не братимуть участі у підготовці до першовересневого свята, працюватимуть за планом деканатів – облагороджуватимуть територію, допомагатимуть облаштовувати гуртожитки. Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Сергій Кваша доручив деканам розробити детальну програму організаційних і виховних факультетських заходів із першокурсниками на період проведення «школи».  Він наголосив  на необхідності розробки загальноуніверситетського плану виховної роботи. Саме такий документ має стати наріжним каменем  для організації цього процесу на факультетах.

Йшлося також і про літній вирівнювальний семестр. Про його особливості поінформувала присутніх Наталія Демишкант.  Семестр розрахований для студентів, які вступали на 2-3-й курс ОКР «Бакалавр» на базі молодшого спеціаліста. Він розпочнеться наступного тижня. 11 серпня о 9-й годині в аудиторії 228 навчального корпусу №10 відбудуться загальні збори для його учасників. Студенти познайомляться з адміністрацією, одногрупниками та дізнаються про процедуру ліквідації існуючої академічної різниці. 

Під час засідання акцентувалася увага на необхідності дотримання правил пожежної безпеки в зв’язку з різким підвищенням температури повітря. Начальник відповідного відділу Василь Тарасенко зауважив на недопущенні тютюнопаління у корпусах, студентських гуртожитках, прилеглих територіях. 

З 18 серпня комісія університету перевірятиме готовність усіх підрозділів до нового навчального року.  

Прес-служба НУБіП України

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook