Приймальна комісія підбила підсумки вступу до магістратури

25 липня 2014 року
 
24 липня під головуванням в.о. ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка пройшло робоче засідання приймальної комісії. 
 
У центрі уваги порядку денного -  формування наказів на зарахування вступників до магістратури. Відповідальний секретар приймальної комісії Семен Волошин повідомив, що завершився третій етап конкурсного відбору. Всього на програми підготовки фахівців ОКР «Магістр» і «Спеціаліст» денної і заочної форм навчання за 40 спеціальностями подано 2529 заяв. Тобто державне замовлення виконане в повному обсязі. Однак для тих, хто не повністю виявив свій рівень знань, є можливість навчатися за умовами контракту. Термін укладання таких договорів спливає 28 липня. 
 
 
Також розглянуто інформацію про хід надходження заяв на програми підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» денної форми навчання. Станом на 24 липня подано 13452 заяви. Серед абітурієнтів найбільшим попитом користуються такі напрями підготовки, як «Соціальна педагогіка», «Філологія», «Правознавство», «Біотехнологія», «Комп’ютерні науки», «Економіка підприємства», «Фінанси і кредит», «Маркетинг». 
 
Під час засідання відповідальний секретар проінформував про завершення прийому документів до бакалаврату на денну форму навчання для молодших спеціалістів, а також випускників шкіл, які мають право брати участь у  конкурсі за результатами вступних випробувань. Протягом 25-27 липня понад 1500 таких вступників будуть складати іспити в університеті.  
 
Детальніше про хід надходження заяв на ОКР «Бакалавр» можна дізнатися за посиланням: http://nubip.edu.ua/node/10194.
 
Прес-служба НУБіП України
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook