Співпраця НУБіП України та Варшавського університету наук про життя – SGGW плідно розвивається

5 грудня 2021, 14:00

 

Науково-педагогічні працівники Національного університету біоресурсів і природокористування України разом з колегами з інших університетів розпочали роботу в рамках міжнародного стажування «Інституційний вимір системи вищої освіти за європейськими стандартами» в Інституті економіки та фінансів Варшавського університету наук про життя – SGGW, Польща.

     Перша робоча зустріч учасників стажування розпочалася із вітального слова директора Інституту економіки та фінансів, проф. Mariusz Maciejczak.

     Він презентував матеріали щодо сучасних трендів та викликів у розбудові конкурентоспроможної системи вищої освіти, враховуючи досвід Варшавського університету наук про життя – SGGW.
     При опрацюванні матеріалів першого модуля, викладачі разом з Katarzyna Czech обговорили особливості реалізації Болонського процесу та Європейської кредитної системи (ECTS) та пропрацювали з Serhiy Zabolotnyy можливості застосування концепції «Результати навчання у процесі вищої освіти».

     Попереду на учасників чекають нові корисні зустрічі з польськими колегами та кропітка робота над завданням-проектом за темою стажування.
     Таким чином, співпраця між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Варшавським університетом наук про життя – SGGW зміцнюється для досягнення спільних професійних успіхів надалі.

Тетяна Куць,
Олександр Лабенко

 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook