Відбулась 6 секція «БАНКІВСЬКЕ І СТРАХОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БІЗНЕСУ» 75-ї науково-практичної студентської конференції «Концептуальні засади розвитку аграрного сектору економіки України в умовах глобальних викликів»

25 листопада 2021 року
   Вже традиційно восени економічний факультет проводить всеукраїнську студентську конференцію, де здобувачі освіти можуть зробити свої перші кроки у сфері наукових досліджень, а більш досвідчені студенти отримали можливість показати свої результати при написанні кваліфікаційної магістерської роботи.
   Цьогоріч,
25 листопада кафедра банківської справи та страхування в режимі онлайн провела 6 секцію «БАНКІВСЬКЕ І СТРАХОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БІЗНЕСУ» 75-ї науково-практичної студентської конференції «Концептуальні засади розвитку аграрного сектору економіки України в умовах глобальних викликів».

   Cекція розпочала свою роботу з привітального слова завідувача кафедри банківської справи та страхування доктора економічних наук, професора Любов Михайлівни Худолій.
   Проведення студентської наукової конференції є свідченням бажання студентів брати участь у вирішенні проблем банківської та страхової сфери національної економіки та визнання ними своєї відповідальності за майбутнє нашої країни.
   Здобувачі ОС «Магістр» представили свої наукові дослідження у вигляді постерів.

  Активну участь в обговоренні здобутків студентів прийняли викладачі кафдери банківської справи та страхування: кандидати економічних наук, доценти Аврамчук Л.А., Бронін О.В., Жарікова О.Б., Костюк В.А., Мамчур Р.М., Муравський О.А., Файчук О.В., які наголосили про вимоги, що висуваються університетом до кваліфікаційних магістерських робіт та робили акценти в запитаннях на актуальність проблеми та шляхи їх вирішення.

 

   Було представлено наступні доповіді студентів:
– Бобирець Ярини «Розвиток довгострокового банківського кредитування аграрних підприємств»;
– Бовкун Аліни «Розвиток українського страхового ринку»;
– Булиги Владислава «Розвиток системи міжбанківських розрахунків»;
– Куроченка Артема «Розвиток страхового бізнесу в Україні»;
– Моргун Альони «Управління депозитним портфелем банку»;
– Омельченка Владислава «Управління лізинговими операціями банку»;
– Поліщук Яни «Управління кредитним портфелем банку»;
– Стеренчука Михайла «Управління доходами і витратами банку»;
– Томашевського Владислава «Розвиток ринку автострахування в Україні»;
– Черкесенко Катерини «Інтеграція банків та страхових компаній в Україні»;
– Шевчука Дмитра «Стратегічний розвиток банківської системи України»;

 

   Викладачі кафедри відмітили, що в цілому майбутні магістри показали високий рівень своїх наукових досліджень, які були проведенні під час написання кваліфікаційної магістерської роботи. Побажали їм успішного подальшого захисту, впровадження знань та компетенцій, що вони отримали, навчаючись на економічному факультеті НУБіП України у своїй професійній діяльності.
 
к.е.н., доцент Файчук О.В.
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook