Факультет ветеринарної медицини було представлено на освітньому форумі «Успішний 11-класник»

17 листопада 2021 року

Вже стало традицією кілька років поспіль представляти факультет ветеринарної медицини НУБіП України на профорієнтаційних конференціях, які організовує науково-дослідницький центр з питань освіти ZNO.UA

Освітній форум «Успішний 11-класник» – це масштабна подія, на якій збираються експерти з підготовки до ЗНО, представники університетів та курсів. І якщо в минулі роки це були насичені зустрічі із потенційними абітурієнтами, то цьогоріч, у зв’язку з епідемічною ситуацією, зустріч відбувалась в онлайн-форматі з одночасною трансляцією на youtube-каналі  та в мережі Facebook. В програмі форуму були виступи різних спікерів щодо вступної кампанії-2022, особливостей підготовки до ЗНО, вибору професії, нові варіанти вищої освіти та її необхідність.
Згідно із правилами цьогорічного освітнього форуму, представники закладів освіти представляли інформацію про навчальний заклад, умови вступу, перелік основних питань, які цікавлять абітурієнтів, перелік сайтів, де вони зможуть підписатися та отримувати актуальну інформацію, відео про факультет. Відповідно серед багатьох закладів освіти був представлений нами і факультет ветеринарної медицини.
Під час освітнього форуму усім учасникам, які реєструвалися на захід, організаторами були розіслані відповідні матеріали, які розміщені за посиланням, на сайті у вільному доступі і є доступними і після форуму.
Спілкування з представниками закладів освіти, в т. ч. представниками ветеринарного факультету доцентами Тетяною Немовою, Олексієм Мельником та старшим викладачем Тетяною Палюх відбувалось у чаті форуму на зазначених платформах у фоматі «запитання-відповідь».
Маємо сподівання, що матеріали, які були представлені на освітньому форумі «Успішний 11-класник», будуть корисними для майбутніх абітурієнтів та потенційних вступників на факультет ветеринарної медицини НУБіП України.
Доцент Тетяна Немова

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook