Студентка факультету ветеринарної медицини Альона Давиденко - делегат Youth Ag Summit 2021

17 листопада 2021 року

100 делегатів із 44 країн взяли участь у 2021 Youth Ag Summit, що відбувся 16-17 листопада, був організований і проведений компанією Bayer’s. На глобальний форум та конференцію, що організовується раз на два роки, відібрали молодих лідерів у віці від 18 до 25 років із бажанням діяти для сталого глобального сільськогосподарського виробництва, щоб отримати можливість вчитися та співпрацювати з іншими у вирішенні проблем, що стосуються продовольчої безпеки. Цього року делегатів було обрано із понад 2000 претендентів, які представляли майже 100 країн.
Цьогоріч, як і більшість заходів, подія відбувалася он-лайн.

Студентка 4 курсу 11 групи, що навчається на факультеті ветеринарної медицини за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» Давиденко Альона представляла на цьому конкурсі Україну із власним проектом, покликаним вирішити проблему сталого забезпечення харчовими продуктами зростаюче населення світу.

Таким чином, Альона увійшла до когорти нових лідерів аграрного виробництва з усього світу для спільного дослідження та генерування ідей, запровадження інновації та для забезпечення харчовими продуктами населення планети не зашкоджуючи довкіллю, раціонально використовуючи ресурси.


Марія Галабурда, доцент кафедри ветеринарної гігієни ім.професора А.К.Скороходька
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook