Розвиваємо співпрацю з університетами Великобританії

15 листопада 2021 року
     З метою розбудови мережі міжнародних контактів університету та інтернаціоналізації 10 листопада відбулася зустріч відповідальних за міжнародну співпрацю факультетів/ННІ з представниками консалтингової компанії Cormack Consultancy Group (CCG) щодо можливостей співпраці з університетами Великої Британії та США.

     В ході зустрічі було окреслено такий напрям співпраці, як короткострокова мобільність (4-6 тижнів) британських студентів до нашого університету: програма фінансована урядом Великої Британії, яка дозволяє британським студентам отримати міжнародний досвід. Зокрема, директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко, розповів про воркшоп з радіології, який проводиться спільно з Університетом Вагенінген, що включає в себе візити до Чорнобиля та може бути цікавим для студентів з інших країн.

     Також у зв’язку із ситуацією з Covid-19 існує можливість віртуального навчання (спільного міжнародного навчання онлайн), яке дозволить студентам працювати разом над одними проектами. Програми подвійних дипломів, які можуть базуватися вже на існуючій програмі в НУБіП України, яка в такому випадку буде акредитована університетом Великобританії, або ж наш університет зможе ввести нову програму у разі акредитації навчальних планів, матеріалів та структури іспитів партнера із Великобританії.

     Наступна зустріч з представниками компанії буде спрямована на визначення спеціальностей та освітніх ступенів для подальшої співпраці в рамках підготовки програм подвійних дипломів, обговорення проекту 4-тижневої програми обміну студентами.


Ольга Голомша,
Олександр Лабенко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook