Продовжуємо співпрацю з кафедрою фінансів НУБІП України

26 жовтня 2021 року

25 жовтня 2021 р. викладачі циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін долучилися до VІ Науково-практичного семінару «Професійні компетентності фінансиста в умовах сучасних викликів», що був організований кафедрою фінансів з використанням програми Zoom.

На семінар були запрошені представники провідних підприємств та державні службовці для ознайомлення майбутніх випускників спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» з сучасними вимогами ринку праці.

З вітальним словом до учасників семінару звернулися декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор Діброва А.Д. та завідувачка кафедри фінансів, доктор економічних наук, професор Давиденко Н.М.

Надія Давиденко зауважила, що студентам не вистачає практичної підготовки i тому проведення таких заходів сприятиме розкриттю необхідних фахових навичок, яких чекають роботодавці від потенційних фахівців.

Спікери поділилися власною історію успіху, визначили правильність формування цілей та розкриття власного потенціалу тим самим створили невимушену атмосферу діалогу, встановили тісний контакт з аудиторією.

Участь у VІ науково-практичному семінарі «Професійні компетентності фінансиста в умовах сучасних викликів» була корисною як для викладачів коледжу, так і для здобувачів фахової передвищої освіти.

Світлана Іванова,

голова циклової комісії

фінансово-економічних та облікових дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook