Оголошено конкурс на заміщення вакантних посад керівників ВСП НУБіП України – фахових коледжів

1 листопада 2021 року
     Відповідно до ст. 42 Закону України «Про фахову передвищу освіту», Статуту НУБіП України, Положення про конкурсний відбір на посаду керівника відокремленого структурного підрозділу НУБіП України (далі ВСП НУБіП України) – фахового коледжу, затвердженого рішенням вченої ради, протокол № 9 від 28.04.2021 року, наказу ректора НУБіП України № 1561-к від 26.08.2021 року в Університеті оголошено конкурс на заміщення вакантних посад керівників ВСП НУБіП України – фахових коледжів (Положення).
 
     Початок виборчого процесу на заміщення вакантних посад керівників ВСП НУБіП України розпочинається з моменту розміщення оголошення про проведення конкурсу на офіційному сайті Університету 01.11.2021 р. (Детальна інформація...)
 
     Впродовж семи календарних днів з моменту розміщення оголошення про проведення конкурсного відбору (до 07.11.2021 року) в. о. керівника ВСП НУБіП України визначає: 1) персональний склад організаційного комітету з проведення рейтингового голосування; 2) склад виборчої комісії та кінцевий строк обрання представників колективів коледжу для участі у рейтинговому голосуванні з числа інших штатних працівників, які не є науково-педагогічними, або педагогічними працівниками, а також виборних представників з числа студентів.
     Вимоги до претендентів на заміщення вакантних посад керівників ВСП НУБіП України – фахових коледжів висвітленні в положенні (Детальна інформація...)
 
     Строк подання заяв – два місяці з дня опублікування оголошення (до 31.12.2021 р.). Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають відповідні документи до відділу кадрів Університету. (Детальна інформація...) 
     Інформування кандидатів на заміщення вакантних посад директорів ВСП про участь у рейтинговому голосуванні здійснюється ректором Університету 15.01.2022 року (не пізніше 10 календарних днів до початку рейтингового голосування).
 
     Рейтингове голосування у ВСП НУБіП України – фахових коледжах проводиться згідно додатку до наказу НУБіП України від 29.10.2021 року № 2044.
 

Графік проведення рейтингового голосування у відокремлених структурних підрозділах –
фахових коледжах
 

Назва відокремленого

структурного підрозділу

Дата проведення, час

Ректор або уповноважена

особа від ректорату

Бобровицький фаховий коледж НУБіП України

25.01.2022 р.

(вівторок)

14.00

Ніколаєнко С.М.

Шинкарук В.Д.

Михайліченко М.В.

Заліщицький фаховий коледж НУБіП України

26.01.2022 р.

(середа)

14.00

Ніколаєнко С.М.

Шинкарук В.Д.

Михайліченко М.В.

 

 
М. Михайліченко,
начальник відділу кадрів
О. Санченко,
начальник відділу регіонального розвитку,
координації діяльності ВСП, дистанційної

освіти та заочного навчання 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook