Семінар до Дня сала в Україні було проведено на кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарства

27 серпня 2024 року з метою якісної підготовки студентів ОС «Бакалавр» і «Магістр», поглиблення їх практичних знань та сприяння культурному просвітництву щодо особливостей споживання традиційних продуктів тваринництва для молодих вчених НУБіП України, а також з нагоди Дня сала в Україні у Центрі інноваційних технологій сталого свинарства кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві факультету тваринництва та водних біоресурсів відбувся семінар «День сала в Україні» з дегустацією та органолептичною оцінкою продукту.       У заході прийняли участь понад 50 осіб з числа студентів.        Окрім того, у семінарі прийняли участь члени Спілки молодих вчених НУБіП України.     Таким чином, відзначивши День сала в Україні організаторам вдалося об’єднати різні вікові категорії молоді у семінарі де були обговорені питання якості харчування населення, історичні екскурси в розвитку свинарства та набуття знань щодо оцінки якості сала. Кожен учасник семінару мав експертно оцінити зразки дегустаційного хребтового сала свиней!     Доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві,

Наталія Грищенко 

16 вересня 2024 року