Попередній розгляд дисертаційних робіт здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології».

Шановні колеги!

Повідомляємо, що на кафедрі технології м’ясних, рибних та морепродуктів відбудеться попередній захист дисертаційних досліджень аспірантів:

  1. Кулакова Людмила Володимирівна
    «Удосконалення технології варених ковбас з використанням біологічно активних добавок на основі морських водоростей»
    (науковий керівник — Слива Юлія Володимирівна)

  2. Кушнір Юрій Миколайович
    «Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі»
    (науковий керівник — Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна)

  3. Баль Іван Миколайович
    «Удосконалення технології рибних паст із прісноводних риб з використанням біологічно активних добавок»
    (науковий керівник — Слободянюк Наталія Михайлівна)

  4. Каніщев Олександр Петрович
    «Розроблення технології сиров’ялених м’ясних виробів подовженого терміну зберігання»
    (науковий керівник — Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна)

 

5 червня 2025 року