«Майстер-клас: Сортовий і кулінарний розруб баранини. Дегустація страви з баранини», «День сала»
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
27 вересня 2021 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів проводитиметься «Майстер-клас: Сортовий і кулінарний розруб баранини. Дегустація страви з баранини», «День сала».
Місце проведення: (кафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, фізіологічний двір – «Дідорівка», вул. Затєвахіна, 4)
ПРОГРАМА МАЙСТЕР-КЛАСУ
9.00-10.00 |
Сортовий і кулінарний розруб баранини Органолептичне оцінювання якості баранини |
10.00-11.00 |
Підготовчі операції щодо приготування страви з баранини |
11.00-14.00 |
Приготування страви з баранини з наданням детальної інформації та історичних цікавих фактів |
11.30-12.30 |
Проведення конкурсу – «Кращий Салознавець». Дегустація різних видів солоного шпику свиней з наданням детальної інформації та історичних цікавих фактів (27.08 - День українського сала). Визначення способів соління та рецептур |
14.00-15.00 |
Наукова дегустація страви з баранини |