Відкрита лекція доцента кафедри фінансів Скрипник Г.О.

October 22, 2021
    22 жовтня 2021 року відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій згідно наказу ректора НУБіП України від 18.08.2021р. відбулася відкрита лекція для студентів 4 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з дисципліни «Інвестування» к.е.н., доцента кафедри фінансів Скрипник Галини Олексіївни на тему: «Інновації як об’єкт інвестиційної діяльності».


   Лекція проходила в офлайн режимі. На лекції розглядалися питання сутності інновацій, їх класифікація, суб’єкти та об’єкти інноваційної діяльності, фінансове забезпечення. Лектором був представлений аналітико-статистичний матеріал щодо оцінки інноваційного потенціалу та інноваційної спроможності України за міжнародними рейтингами, обсяги фінансування наукових досліджень і розробок, обсяги витрат на підготовку наукових кадрів, джерела фінансування інноваційної діяльності.

    На відкритій лекції були присутні: завідувач кафедри фінансів д.е.н., професор Давиденко Н.М., відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання, к.е.н., доцент Костюк В.А., д.е.н., доцент кафедри фінансів Негода Ю.В., к.е.н., доценти кафедри фінансів Біляк Ю.В., Буряк А.В., Олійник Л.А., Мрачковська Н.М., Тітенко З.М., к.е.н., ст. викладач кафедри фінансів Євенко Т.І.
    Дискусійним виявилось питання щодо об’єктів інтелектуальної власності, їх фінансування та захист, а також критерії оцінювання ефективності інновацій.
 
   Лекція Скрипник Г.О. проведена на високому науковому та навчально-методичному рівні та одержала схвальні відгуки, присутні відмітили високий науковий рівень володіння матеріалом дисципліни та уміння лектора зацікавити та активізувати роботу студентів в аудиторії. Серед побажань студентів – провести фінансову гру «Брен-ринг».
 
Аліна Буряк,
доцент кафедри фінансів


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook