Тиждень правових знань - 2021. День п'ятий: навчально-науковий семінар «Адміністративні послуги та доступ до цифрової публічної інформації»

9 October 2021, 18:45

 

Навчально-науковий семінар «Адміністративні послуги та доступ до цифрової публічної інформації» завершив 08 жовтня 2021 р. цикл заходів «Тижня правових знань у НУБіП України».

 

Старший викладач кафедри теорії та історії держави і права Карім Ємельяненко разом зі студентами 5 групи 3 курсу юридичного факультету обговорили особливості функціонування державних сервісів з отримання адміністративних послуг. Студенти отримали можливість реалізувати своє право на отримання необхідної інформації через електронні веб-застосунки, що останнім часом набули популярності серед молоді та навіть сформували електронно-адміністративну правову культуру в даній сфері.

 

Карім Ємельяненко наголосив, що органи державної влади та місцевого самоврядування не лише надають адміністративні послуги громадянам електронним шляхом, державою на сучасному і новітньому рівні запроваджуються комплексні курси цифрової грамотності для населення різних вікових категорій.

 

 

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook