Ректорат: продовжуємо навчання у змішаному форматі з дотриманням карантинних обмежень

October 11, 2021
   11 жовтня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Університет, як зазначив очільник університету, продовжує виконувати покладені на колектив завдання – якісно навчати студентів. Відповідно на кампус, господарські служби, оздоровчий центр підвищене навантаження, головне – не допускати поширення ГРВІ.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про стан захворюваності та роз’яснювальну роботу, проведену минулого тижня. Сьогодні організований черговий етап вакцинування і всі бажаючі науково-педагогічні працівники, співробітники, студенти можуть скористатися цією можливістю. Сьогодні розпочинає роботу комісія з акредитації освітньо-наукової спеціальності «Маркетинг». Відбулися вибори керівників органів студентського самоврядування і вони вже приступили до виконання своїх обов’язків.

 

     Заступник голови Студентської організації Дмитро Кушпій проінформував про проведений напередодні квест серед студорганізацій факультетів та ННІ з метою знайомства і визначення напрямів співпраці.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко доповів про перебіг виборів керівників відокремлених структурних підрозділів.
     Учений секретар Оксана Барановська представила проект порядку денного засідання вченої ради, запланованого на 29 жовтня.

 

     Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про акредитацію низки освітніх програм. Завершується вибір дисциплін магістрами. Триває атестація навчальних лабораторій. Продовжуються набір на підготовчі курси для вступу в університет.

  

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував на підготовці нових наукових проектів для участі в конкурсах Міністерства освіти і науки України та Національного фонду досліджень. На тиждень запланована нарада щодо підсумків діяльності наукових гуртків. У навчально-дослідних господарствах завершили посівну.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про інвентаризацію земель університету в Київській області. Підготовлені та підписуються договори про співпрацю, наукові дослідження з німецькими партнерами з Тріздорфа. 12 жовтня запланований візит трьох аташе посольства Франції в Україні.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт в гуртожитках і навчальних корпусах, будівництві спортивного корпусу. Відповідно до погодних умов буде прийняте рішення про пуск тепла.

     Підбиваючи підсумки ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Вадиму Кондратюку – підготувати проект наказу за результатами наради з головними редакторами наукових журналів, активізувати надходження до спецфонду за наукові дослідження. Валерію Іщенку – внести пропозиції щодо старту опалювального сезону, спланувати нараду з результатів реалізації програми енергозбереження, сформувати план ремонтних робіт на кафедрі військового підготовки. Відповідальному секретарю приймальної комісії Сергію Ковалевському – взяти участь у робочій групі з напрацювання пропозицій до умов прийому до ЗВО. Ярославу Рудику – розробити перелік заходів з поліпшення викладання іноземних мов, підготувати проекти рішень щодо переходу на навчання в дистанційному режимі, сформувати перелік лабораторій та обладнання, які плануються оновити чи придбати в 2022 році.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook