Науково-методична рада гарантів OHП доктор філософії

7 September 2021, 20:12
     7 вересня  2021 року відбулось чергове засідання науково-методичної ради гарантів за участю гарантів освітньо-наукових програм підготовки доктора філософії під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку С. М. Кваші. В засіданні взяли участьзавідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, професор М. М. Ільчук та доцент кафедри Л. Л. Панкратова.
На засіданні було розглянуто графік акредитації освітньо-наукових програм та обговорено результати акредитації попередніх програм, зокрема досвід факультету ветеринарної медицини.
Сергій Миколайович звернув увагу гарантів на важливих аспектах успішного проходження акредитації, таких як: унікальність освітньо-наукових програм та наявність унікальних лабораторій, участь здобувачів в міжнародних програмах та цікавих заходах, залучення здобувачів до розробки державних наукових програмах, тощо.
            На завершення було розглянуто Положення про систему взаємодії учасників освітнього процесу при підготовці фахівців III-го освітньо-наукового рівня та акредитації їх програм, яке набуває особливо важливого значення в період підготовки до акредитаційної експертизи.
            Усі учасники зібрання з розумінням віднеслися до поставлених проректором завдань та висловили свою підтримку, внесеним в ході засідання, пропозиціям.
 
Любов Панкратова,
доцент кафедри організації
підприємництва та біржової діяльності
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook