TOP-7 навичок майбутнього

September 9, 2021

З першого вересня почався новий період у житті майбутніх підприємців. Студенти, які обрали спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з цікавістю почали опановувати нову інформацію.

 

Базові знання, які отримують студенти сьогодні є основою їх успішного майбутнього. Усвідомлюючи дану тезу доцентами кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, С. Нікітченком та В. Яворською була організована зустріч першокурсників з провідним коучем з особистісного розвитку Ю. Копанчуком.

Ці зустрічі з фахівцем вже стали доброю традицією для студентів кафедри. Тема відкритої лекції "Сучасні методи ефективного засвоєння інформації, як засіб саморозвитку", є особливо актуальною в сучасних реаліях розвитку інформаційного суспільства.

 Студенти мали змогу ознайомитися з питаннями сучасних реалій в інформаційному світі. Окрема увага була приділена TOP-7 навичок майбутнього, а саме:

1) Вміння розв’язувати складні задачі. Бачити причину, та картину в цілому; як розвинути в собі;

2) Емоційний інтелект;

3) Креативність;

4) Що таке адаптивна гнучкість та її роль у професійному зростанні;

5) Засоби та методи комунікації, як розвинути;

6) Критичне мислення і що це дасть в перспективі.

Ключовим питанням лекції стало: 7) як керувати своєю увагою, щоб поглибити здатність до концентрації.

Лектор наголосив і особливо закцентував увагу на читанні, як ключового інструменту розвитку мислення, уваги, концентрації та пам’яті.

Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері. Викликала жваву зацікавленість серед присутніх. Інколи розмова переходила в дискусії та обговорення певних тез лектора.

В цілому, загальним підсумком зустрічі стало запізнення на наступну пару, що в «перекладі зі студентської» - Круто!  Нам сподобалося!

Організатори зустрічі висловлюють подяку Ю. Копанчуку за якісну роботу і бажають майбутнім Підприємцям максимально ефективно використати надану інформацію.

Доценти кафедри організації підприємництва та біржової  діяльності

В.О. Яворська

С.О. Нікітченко

 

P.S. Для тих, кого зацікавила дана тема контакти Ю. Копанчука: instagram: yurii_reader

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook