ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ

April 19, 2021

 

   19.04.2021 р. на кафедрі організації  підприємництва та біржової діяльності  відбулося чергове засідання кафедри. Одним із головних питань на порядку денному було питання про підготовку до акредитації освітніх програм зі спеціальності 076 – «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» бакалавр, магістр, доктор наук (PhD). В засіданні приймали участь і аспіранти які навчаються по 076 спеціальності.

  Розпочав засідання завідувач кафедри, д.е.н. професор Ільчук Микола Максимович. Він наголосив на першочерговості виконання завдань які стосуються акредитації освітніх програм.


 

   Після виступу завідувача кафедри,  слово взяла Яворська Валентина Олександрівна - гарант освітньої прогмами 076 – «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» по бакалаврах. Вона відмітила про необхідність внесення питань практичної підготовки здобувачів 2021 року вступу.


   Як відмітив Ільчук М.М, надзвичайно важливим питанням на порядку денному є проведення  профорієнтаційної роботи серед випускників шкіл, ліцеїв технікумів. Також, завідувач відмітив цьогорічні особливості вступу в магістратуру,  а саме,  здача ЗНО з англійської мови випускниками бакалаврату всіх спеціальностей. Тому, конкуренція між факультетами на навчальними закладами буде надзвичайно високою.

   Наступним питанням яке озвучив завідувач кафедри, це питання літньої екзаменаційної сесії. Він закликав всіх НПП кафедри організовано та у відповідності до положення «Про екзамени та заліки у Національному університеті біоресурсів і природокористування України» провести поточні атестації студентів та починаючи з 26 квітня розпочати літню екзаменаційну сесію.


   Важливим питання яке розглядалося на засіданні кафедри, було питання з виконання плану  надходження позабюджетних коштів. Ільчук М.М., запропонував на базі кафедральних лабораторій проведення курсів з біржової діяльності.

   На завершення, завідувач кафедри Ільчук М.М., закликав всіх НПП кафедри та аспірантів дотримуватися всіх необхідних заходів для уникнення розповсюдження інфекції Covid-19 та берегти власне здоров’я.

 

Доцент кафедри

 Руслан Любар

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook