Квітневе засідання кафедри комп’ютерних наук

April 5, 2021
Он-лайн засідання

5 квітня було проведено засідання кафедри комп’ютерних наук у дистанційному режимі, за допомогою платформи Webex.

Голова засідання: завідувач кафедри комп'ютерних наук, Голуб Б.Л.

Основним питанням на порядку денному було планування роботи кафедри на квітень. У ході обговорення цього питання були розглянуть такі пункти:

  1. Наукова інноваційна діяльність. Викладачі озвучили свої плани на участь у різнопланових конференціях, доповіли про підготовку студентів до написання статей та тез.
  2. Робота зі студентами та кураторами. Куратори студентських груп запланували виховні заходи та зобов’язалися регулярно проводити моніторинг здоров’я студентів.
  3. Навчальна робота. Керівники гуртків запланували проведення засідань гуртківців, підготовку учасників гуртків до конференцій, олімпіад, тощо.
  4. Робота у гуртожитку. Куратори зобов’язалися моніторити умови проживання студентів у гуртожитках під час карантину.
  5. Співпраця з роботодавцями. Викладачі кафедри озвучили плани, щодо співпраці з роботодавцями: укладання договорів про співпрацю, проведення освітніх заходів, робота над освітніми програмами.
  6. Підвищення кваліфікації. Викладачі кафедри поділилися з колегами, які курси вони проходять для підвищення своєї кваліфікації.
  7. Профорієнтаційна робота. Були розглянуті питання підготовки до «Дня відкритих дверей», запрошення випускників шкіл зі різних міст України.
  8. Виховна діяльність. Були розглянуті питання успішності студентів, закриття атестації, підготовка магістрів до здачі іспитів 2-го блоку.

Після завершення обговорення планів роботи виступив аспірант кафедри комп’ютерних наук Степанов О.В. Він доповів про рівень підготовки до проведення ІV Всеукраїнської конференції «Теоретичні та практичні аспекти розробки комп’ютерних систем», та попросив викладачів нагадати студентам про те, що вони мають можливість опублікувати свої наукові здобутки у збірнику конференції та представити їх на пленарному засіданні.

Засідання завершилося розглядом питання щодо освітніх програм. У ході обговорення виступили гаранти освітніх програм та завідувач кафедри. Викладачі кафедри висловили свої думки щодо внесення змін в освітні програми, відповідно до результату аналізу анкетування студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Інженерія програмного забезпечення».

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook