Запрошення до участі у навчальному курсі «Актуальні вимоги до підготовки та публікації наукових праць з аграрної політики та економіки»

February 21, 2021

 

Запрошення до участі у навчальному курсі

«Актуальні вимоги до підготовки та публікації наукових праць
з аграрної політики та економіки»

 

 

Організатори:

Проєкт «Німецько-український агрополітичний діалог» у співпраці з Лейбніц-Інститутом аграрного розвитку в країнах з перехідною економікою (IAMO), Галле, Німеччина.

Дати:

22 лютого - 2 березня 2021 року

Час:

10:00-11:30 (щоденно у робочі дні)

Лектор:

Д-р Олександр Перехожук, Інститут ІАМО

Опис курсу:

Навчальний курс орієнтований на українських вчених, викладачів, аспірантів і докторантів, які здійснюють дослідження у сферах аграрної економіки, менеджменту, маркетингу, державного управління, фінансів та інвестицій, а також інших наукових спеціальностей, пов'язаних з сільським господарством. Учасники мають нагоду покращити та вдосконалити навички проведення наукових досліджень і написання та подання рукописів наукових праць для публікації у рецензованих міжнародних журналах та участі у міжнародних конференціях. Курс складається з семи лекцій.

 

Реєстрація для участі у курсі відкрита до 18.02.2021.

     Для реєстрації просимо Вас надіслати Ваше ПІБ, посаду та тематику наукової діяльності на адресу [email protected] або зареєструватися за телефоном +38 066-598-14-40.

 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook