Студенти агробіологічного факультету долучаються до фахових конференцій компанії «Syngenta»

February 15, 2021

12 лютого відбулася конференція «Агробезмеж» у рамках комплексу навчальних заходів від компанії «Syngenta», головною метою якої було надати актуальну інформацію щодо того, що очікує на аграріїв у весняному сезоні. Конференція була розподілена на 4 блоки, кожен з яких був присвячений окремим сільськогосподарським культурам: зерновим, кукурудзі, соняшнику, сої та ріпаку. Спеціалісти «Syngenta» розповідали про актуальні способи захисту рослин від можливих проблем, таких як різноманітні хвороби, бур'яни та комахи.

Студенти Агробіологічного факультету 1 та 4 курсів Ангеліна Волощук, Назар Хомяк, Діана Козаченко, Віталій Сидорець, які були направлені деканатом факультету на цей захід у якості заохочення за високі результати у навчанні та активну профорієнтаційну роботу, отримали масу задоволення та нових знань, які неодмінно знадобляться майбутнім агрономам у подальшій фаховій діяльності.

 

Ми  були надзвичайно вражені тим, як спеціалісти «Syngenta» закохані у свою роботу. Адже навіть на перший погляд було очевидно, наскільки вони відданні своїй справі та готові працювати вдень та вночі заради справи всього свого життя. Для нас це стало поштовхом працювати більш плідно, щоб у майбутньому стати справжнім професіоналом та обожнювати свою роботу.

Завжди цікаво та корисно отримувати нові знання, пов'язані зі сферою, в якій ти навчаєшся та плануєш працювати. Такі конференції надихають та дають зрозуміти, що ти на правильному шляху. Ми багато зрозуміли, поставив пріоритети у своєму житті. Сподобався теплий прийом від представників фірми та спілкування з ними.

 

Ангеліна Волощук, Назар Хомяк, студенти 1 курсу

Діана Козаченко, студентка 4 курсу 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook