Підсумки року - засідання кафедри економіки праці та соціального розвитку

December 30, 2020

28.12.2020 року відбулось засідання кафедри економіки праці та соціального розвитку за допомогою платформи Zoom.

В порядку денному розглядалися наступні питання:
1. Обговорення результатів проведення зимової сесії 2020-2021 н.р.
2. План роботи кафедри на 2й семестр 2020-2021 н.р.
3. Різне

Засідання кафедри традиційно проводилось на чолі із завідуючим кафедрою д.е.н., професором Єрмаковим Олександром Юхимовичем, присутніми були всі члени кафедри.

Олександр Юхимович обговорив із співробітниками кафедри завдання та способи їх виконання, які були поставлені перед кафедрою на перший семестр 2020-2021 навчального року стосовно організації завершення навчального семестру, проведення екзаменаційної сесії. Завідувач кафедри додав, що в умовах карантину кожен викладач кафедри відповідально віднісся до дистанційного процесу навчання, посиленню комунікації зі студентами та успішному проведенні сесії.

  

 

Обговорюючи плани кафедри на другий семестр навчального року, завідувач кафедри Єрмаков Олександр Юхимович та викладачі кафедри приділили увагу питанню підготовки кафедри до 70річчя економічного факультету та проведенню конференції на тему «Сільський розвиток та соціально-економічні трансформації в аграрному секторі України в умовах пандемії». Проведення конференції на рівні факультету, кафедри передбачає певний порядок організації та підготовки. Одноголосно призначили відповідальним за підготовку та порядок формування плану, програми конференції к.е.н., доцента Балана Олександра Дмитровича.

 

 

У рамках дії карантинних заходів для запобігання поширення коронавірусу COVID-19 кафедра економіки праці та соціального розвитку буде продовжувати здійснювати свою діяльність дистанційно. Викладачі готують публікації, візьмуть участь у інтернет-конференціях, здійснюють керівництво науково-дослідною роботою студентів бакалаврів та магістрів з підготовки ними матеріалів для апробації проведених досліджень бакалаврських та магістерських робіт.

На завершення засідання кафедри всі учасники наради привітали один одного з наступаючим святом – Новим роком та побажали один одному міцного здоров’я і гарного настрою!


Секретар кафедри економіки праці та соціального розвитку Коваленко Л.В.
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook