Відбулася онлайн-консультація з магістрантами спеціальності 051 Економіка освітньої програми «Прикладна економіка» з проходження виробничої практики (з фаху)

September 14, 2020
НУБіП України

    Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. Вона покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їхньої професійної підготовки.
    Метою практики студентів-економістів є вивчення напрямків діяльності та організації роботи установ, де проходить практика: закріплення. поглиблення і розширення знань з теоретичних дисциплін та їх застосування до розв'язання актуальних проблем; одержання навиків проведення конкретних розрахунків; підготовка до майбутньої роботи за спеціальністю.
  Для того, щоб надавати систематичну допомогу студентам у виконанні програми практики; проконтролювати виконання графіка практики, ведення щоденників та складання звіту студентами, керівниками виробничої практики здобувачів освітнього ступеня «Магістр» ОП «Прикладна економіка» - науково-педагогічними працівниками кафедри глобальної економіки за ініціативи завідувача кафедри, професора Наталії Вдовенко була організована онлайн-консультація з використанням відео-конференції Zoom.


   

   Під час консультації обговорювалися питання формування звіту та розкриття у ньому окремих етапів практики. Магістранти-практиканти отримали настанови на наступний етап практики, зокрема щодо виконання індивідуального завдання. Також студенти прозвітували про хід виконання ними дипломних робіт. Сподіваємося, що незабаром наші студенти-випускники успішно захистять звіти з виробничої практики, дипломні магістерські роботи і отримають можливість працевлаштування за фахом.

Лариса Михальчишина, доцент кафедри глобальної економіки


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook