Захист бакалаврських робіт на факультеті ІТ: дистанційно та фахово

June 16, 2020
     На факультеті інформаційних технологій протягом тижня з 9 до 13 червня щодня відбувалися захисти бакалаврських робіт, дистанційно працювали екзаменаційні комісії.

Для поліпшення організації цієї роботи був розроблений ресурс в ЕНК «Інформація деканату» для студентів та членів екзаменаційних комісій з необхідними документами та посиланнями на заплановані захисти. Усі захисти відбулися у режимі онлайн з використанням програмного забезпечення Cisco Webex Meetings. Студенти, керівники бакалаврських робіт, члени екзаменаційних комісій справилися на відмінно, працюючи дистанційно.

Кафедрою комп’ютерних наук були підготовлені випускні бакалаврські роботи за двома спеціальностями – «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» і «Інженерія програмного забезпечення», як денної, так і заочної форми навчання. Крім того, у підготовці студентів за спеціальністю «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» брала участь кафедра інформаційних систем і технологій. Екзаменаційну комісію очолював професор, доктор технічних наук, академік, віце-президент Національної академії педагогічних наук України Гуржій Андрій Миколайович.

Екзаменаційна комісія була приємно вражена різноманіттям задач і широким спектром сучасних технологій що застосовували студенти в дипломних проєктах.

11 червня 2020 року на кафедрі економічної кібернетики також відбувся захист бакалаврських робіт студентами спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика» денної та заочної форми навчання у режимі онлайн з використанням програмного забезпечення Cisco Webex Meetings.

Екзаменаційну комісію з захисту бакалаврських робіт студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика», очолив відомий вчений, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НААН України, Заслужений діяч науки і техніки України, професор кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБІП України Валерій Павлович Галушко.

Відкрила роботу комісії декан факультету Олена Глазунова, побажавши членам комісії плідної роботи, а студентам – високих результатів.
Більшість робіт були присвячені аграрному сектору України, аналізу та моделюванню рівня добробуту населення України, продовольчої безпеки в розрізі регіонів України, демографічних процесів. Цікавими були роботи з моделювання впливу шкідливих речовин на обсяги аграрного виробництва, Ряд робіт було присвячено розробці інноваційних методів досліджень.

11-12 червня 2020 року на кафедрі комп’ютерних систем і мереж також відбулися захисти дипломних проектів бакалаврів в режимі онлайн під головуванням професора, доктора технічних наук, академіка, віце-президента Національної академії педагогічних наук України Гуржія Андрія Миколайовича.

За висновками голови комісії є позитивні зміни в дипломних проектах у порівняні з минулорічними проектами. Найбільш цікаві розробки представлені на сторінці кафедри та в соціальних мережах.

До захистів робіт на факультеті підключалася Тетяна Степанівна Кіщак, яка радила студентам не хвилюватися, доповідати результати своїх досліджень, а при обговоренні найбільш цікавих тем задавала питання доповідачам. Важко було і студентам і викладачам, але цікаві розробки, змістовні доповіді, партнерські взаємовідносини та професіоналізм членів комісій зробили захисти урочистими, конструктивними та результативними. У результаті роботи екзаменаційних комісій було прийняте рішення про присвоєння відповідних кваліфікацій для понад 100 випускників ОС «Бакалавр», більшість з яких продовжать навчання в магістратурі НУБІП України.

Завідувачі випускових кафедр побажали випускникам здоров’я, подальших гараздів, та успішного вступу на магістратуру за відповідними спеціальностями на освітні програми рідного факультету.

Клименко Наталія,
заступник декана з навчальної роботи
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook