Квітневе засідання кафедри фінансів

April 24, 2020

 

         23 квітня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри фінансів у форматі онлайн з використанням програмного сервісу Zoom.

Першочергове питання в порядку денному з якого почала засідання завідувач кафедри фінансів Давиденко Н.М. – це проведення  Дня відкритих дверей в дистанційному режимі. Було обговорено онлайн платформу для проведення, час та інші організаційні питання.

Наступним питанням було обговорено проведення 12 травня 2020 року Міжнародної науково-практичної студентської конференції в режимі онлайн, яку було перенесено у зв’язку із запровадженням карантину.

Також було розглянуто питання про розподіл педагогічного навантаження, оновлення та підготовку робочих програм та навчально-методичних комплексів, робочих зошитів, лекцій, відеолекцій та інших навчально-методичних матеріалів на 2020-2021 навчальний рік.

Йшлася мова про підготовку до дистанційного проведення літньої сесії, в першу чергу, для студентів випускних курсів, а також про проведення атестації магістрів, наукові проекти Міністерства освіти і науки України, бази практик для магістрів та бакалаврів, підготовку освітньо-наукової програми, навчального плану, програми вступних випробувань для вступників  на освітньо-наукову програму «Фінанси, банківська справа та страхування» підготовки фахівців phD доктор філософії та інше.

Лариса Олійник,

доцент кафедри фінансів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook