Весняний цикл відкритих лекцій на кафедрі теорії та історії держави і права завершено!

April 24, 2020

Проведення відкритих лекційних занять є не лише одним засобів підвищення рівня викладання дисциплін студентам університету, а й чудовою нагодою поділитися власним досвідом та ознайомитися з досвідом своїх колег.

 

Традиційно на початку весняного семестру 2019-2020 навчального року кафедра сформувала графік проведення відкритих лекційних занять, яким було передбачено відкриті лекції з «Юридичної деонтології» (другий потік 1 курсу юридичного факультету) та «Теорії держави і права» (другий потік 1 курсу юридичного факультету).

І якщо відкрита лекція з «Юридичної деонтології» була проведена Оленою Чомахашвілі згідно графіку 17 лютого 2020 року (можна ознайомитися тут), то введення карантину не дало нам можливості послухати лекцію Олени Попової з «Теорії держави і права», запланованої на 18 березня. Тому було прийнято рішення провести таку відкриту лекцію в режимі он-лайн.

І вже 22 квітня 2020 року на 2 парі згідно розкладу ми зустрілися в SKYPE, щоб послухати лекцію «Ефективність правового регулювання» в дистанційному режимі. До лекції долучились студенти груп Прав-1901 і Прав-1902, а також викладачі кафедри.

 

 

 

Після півтора місця дистанційного режиму такий формат проведення лекції уже не викликав якогось особливого відчуття віддаленості чи відсутності взаємодії. Навіть змусив більше уваги звернути на такі аспекти проведення лекцій, як унаочнення, гнучкість у використанні технологій, вміння забезпечити контакт з аудиторією через монітор. Насправді, це було незвично і цікаво. І, найголовніше, це усвідомлення того, що для кафедри теорії та історії держави і права немає нічого неможливого!

 

 

 

Дякуємо усім учасникам, які прийняли участь у проведенні відео-конференції, бажаємо усім міцного здоров’я, натхнення та успіхів!

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії

та історії держави і права

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook