Хочу навчатися в НУБіП України для реалізації життєвих планів

May 5, 2020

Існують цілі династії педагогів у кілька поколінь, які віддано працюють на ниві освіти. Педагогами не тільки стають, здобувши вищу освіту... Педагогами народжуються… Мислять як педагоги, говорять як педагоги, діють як педагоги… Особливо радієш, коли у тебе появляються такі майбутні педагоги. Управлінці – це педагоги перш за все, а вже потім вмілі менеджери…

У Дні відкритих дверей ми розповідаємо про місця університету у рейтингах вишів України і Києва, його потужну матеріально-технічну базу, наукові здобутки та перемоги, місця працевлаштування випускників тощо. Радіємо, коли на кафедру приходять талановиті абітурієнти, що стають нашими студентами. Про одну з дуже обдарованих наших майбутніх студенток піде мова.

Розкажіть про себе!

Мене звуть Наталія і моє життєве кредо «Не зупиняйся на досягнутому». Народилася на Житомирщині, мені 30 років. Я дружина та молода мама.

Де Ви навчалися?

Першу свою фахову освіту я здобула в Житомирському коледжі культури та мистецтв ім. Івана Огієнка за спеціальністю «Народна художня творчість» –  пісенне мистецтво. Згодом закінчила Житомирський державний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Музичне мистецтво» (освітній ступінь «бакалавр»).  Вважаю, що отримала достатню базу для реалізації себе в обраній професії та із задоволенням згадую свої студентські роки.

Продовження навчання у молодої мами і дружини вимагає додаткового часу і великих зусиль. чому саме (в нас вирішили навчатися) НУБіП України?

Навчання у закладах вищої освіти має важливе значення в житті кожної людини, так як надає шанс створити власне успішне майбутнє. Про НУБіП України знають всі. Тут з’явилося багато цікавих спеціальностей. Саме тому я й вирішила вступити до НУБіП України, про який дізналася від своєї подруги. Поглибила своє ознайомлення з палітрою спеціальностей на сайтах кафедри та університету. Сьогодні достатньо інформації, щоб ознайомитися з особливостями майбутньої професії. Це допомогло мені остаточно визначитися.

Чому саме освітня програма «Управління навчальним закладом»?

На мою думку, дана професія є унікальною, так як поєднує в собі різні знання, вміння і навички,  які можна здобути саме у магістратурі на кафедрі управління та освітніх технологій. Особисто для мене вони є надзвичайно цікавими та перспективними.

Де Ви працюєте сьогодні?

Працюю в Міському Будинку творчості керівником художньо-естетичного напрямку (вокальне мистецтво), де вже продемонструвала свою професійну майстерність та креативний підхід. Підтвердженням того є мої вихованці, які  неодноразово ставали лауреатами міжнародних, всеукраїнських та обласних фестивалів-конкурсів.

Чи реалізувалися  ви як творча особистість?

Безперечно, що так! Мені пощастило. Я – учасник, а точніше вокалістка  фольк-гурту «BRIO».  Про наш колектив можна розповідати довго, адже ми є переможцями багатьох пісенних конкурсів та фестивалів. Серед таких –  Національний чемпіонат з фольклору «EUROFOLK», звідки повернулися чемпіонами світу. Наші пісні звучать як в Україні, так і  за її межами: минулого року ми мали можливість дарувати свою творчість на фестивалі української культури в місті Луків (Польща). Несемо в житті ще одну гуманну місію – займаємося благодійністю на підтримку онкохворих.

Які ваші плани на майбутнє?

Деякі вчені вважають, що творцями можна назвати тих, у кого є «потреба» в певній діяльності. Це свідчить про захоплення та необхідність в ній, що викликає творчий підйом особистості. Творчість – це моє життя. Без творчості я не уявляю свого майбутнього. Здобувши спеціальність «Управління навчальним закладом», я зможу реалізувати себе у майбутній професійній діяльності.

Планую в майбутньому не зупинятися на досягнутому. Маю намір відкрити власну справу та стати прикладом для наслідування своїм дітям!

Слава крокує поперед кожного з нас. Якість навчання на кафедрі управління та освітніх технологій і факультеті, великий конкурс при вступі, науковий пошук, оновлення і розширення матеріально-технічної бази, авторитет науково-педагогічних працівників та їх керівників – це заслуга керівників кафедр, всього колективу, очолюваного деканом гуманітарно-педагогічного факультету, доктором філологічних наук, професором Василем Шинкаруком.

Інтерв’ю провів
Сергій Кубіцький

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook