Підсумки лютого підбито! Назустріч робочим викликам березня!

February 27, 2020

На кафедрі теорії та історії держави і права, окрім традиційних щомісячних засідань структурного підрозділу, стає хорошою традицією наприкінці місяця зустрічатися ще раз і у невимушеній обстановці обговорювати результати місяця, що минає, та окреслювати завдання на наступний.

27 лютого 2020 року ми зібралися на чергову зустріч. Завдання, які були окреслені нами 30 січня, ми виконали повністю.

Силабуси навчальних дисциплін, які забезпечує кафедра у весняному семестрі 2019-2020 навчального року, були розміщені на оновленій сторінці кафедри. Сергій Козін та Олена Попова взяли участь у роботі науково–методичного семінару з підвищення педагогічної майстерності наставників академічних груп НУБіП України та Школи молодого педагога.

 

 

З 03 лютого до 15 лютого 2020 року магістри 1 року навчання пройшли педагогічну практику, яка традиційно розпочалася із інструктажу з охорони праці та безпеки життєдіяльності на робочих місцях та завершилася захистом звітів магістрів.

 

17 лютого 2020 року Олена Чомахашвілі прочитала відкриту лекцію "Юридична деонтологія: поняття, предмет та місце в системі правознавства" для студентів 2 потоку 1 курсу юридичного факультету денної форми навчання (навчальна дисципліна «Юридична деонтологія» для ОС «Бакалавр»).

 

20 лютого 2020 року Віра Качур та Людмила Протосавіцька забезпечили підготовку та проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Право» серед студентів юридичного факультету.

 

Людмила Протосавіцька та Світлана Хом’яченко провели цикл інтерв’ю з майбутніми абітурієнтами.

22 лютого 2020 року Віра Качур взяла участь у засіданні Ради роботодавців юридичного факультету, на якій були підняті питання необхідності посилення не лише теоретичної складової підготовки майбутніх правників, а й навичок Soft Skills, що зумовлено об’єктивною реальністю.

 

 

    Не залишилося поза увагою забезпечення вибіркової складової за ініціативою студентів. Викладачі запропонували на розгляд студентів 9 навчальних дисциплін з анотаціями, з якими незабаром можна буде ознайомитися як на сторінці кафедри, так і на сторінці факультету.

 

 

Головними завданнями на березень визначено подальшу роботу над впровадженням інтерактивних технологій навчання у навчальний процес, підвищення його якості, підготовка до проміжної атестації та оцінювання рівня залишкових знань студентів, підготовка буклету кафедри, подальша профорієнтаційна робота тощо.

Особливу увагу слід звернути на розробку пропозицій щодо укладання договорів на надання наукових послуг, посилення публікаційної активності науково-педагогічного складу.

 

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії

та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook