Відбулася відкрита лекція з дисципліни "Організація ресторанного господарства" професора І.В. Левицької
Відбулася відкрита лекція з дисципліни "Організація ресторанного господарства" професора І.В. Левицької
November 28, 2019
28 листопада 2019 року в аудиторії 228, 10 корпусу професором кафедри аграрного консалтингу і туризму Інною Ванадіївною Левицькою було проведено відкрите лекційне заняття з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти, спеціальності 242 «Туризм», 2 курсу на тему: «Основи технологічного процесу обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства». Тема лекції відповідає програмі навчальної дисципліни, зміст повністю розкриває тему та основні питання лекції.
![](/sites/default/files/u173/lektor_1.jpg)
На лекції були розглянуті питання щодо комплексу послуг закладів ресторанного господарства, характеристики технологічного процесу обслуговування споживачів в закладах, класифікації методів самообслуговування споживачів та обслуговування споживачів офіціантами.
Виклад лекційного матеріалу супроводжувався презентацією. Матеріал подавався логічно і доступно. На занятті були присутні: завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму, д.е.н. Д.І. Басюк, а також професорсько-викладацький склад кафедри: професори, д.е.н. Т.Д. Кальна-Дубінюк та С.В. Бардаш доценти, к.е.н. І.П. Кудінова та С.І. Мосіюк.
![](/sites/default/files/u173/studenti.jpg)
Студенти та присутні викладачі позитивно оцінили зміст проведеного лекційного заняття, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, культуру мови викладача, різноманітність використаних методів і прийомів, уміння підтримувати дисципліну в аудиторії та логічну послідовність і лаконічність лекційного матеріалу.
Дарія Басюк,
завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму